» Ännu en regning dag..

.. VARFÖR ska det regna så mycket? Visst, regn är bra för växterna osv, men liiite uppehåll från dåligt väder hade varit bra! Jaja, ska dock inte klaga.. det finns länder som drömmer om att det ska regna och så..

En sak som jag vill ta upp är att ni kanske visste att det är Ramadan? Som ni kanske vet så är Ramadan en helig månad inom Islam, och då brukar man fasta, läsa Koranen, be, avstå från dåliga saker osv - allt det andra bör man göra i vanliga fall också. Visst, det låter svårt, men det är det faktiskt inte.. om ni  exempelvis är insatta på att stanna uppe tills 4 på morgonen, och om ni verkligen är insatta på det så brukar det funka.. exakt så är det med fastan! Man är insatt på att fasta och avstå från mat, och det går helt utmärkt.. hunger brukar man inte känna tills det bara är någon timme kvar; det är då det känns lite svårt men känslan av att man har klarat igenom en hel dag är värd fastan - tro mig. Jag gillar Ramadan-känslan.. den är så helig, så ren, trygg.. rent utav härlig. Det är även vid denna heliga månad som Gud är villig att förlåta som mest.. så om man har utfört några synder som man verkligen- helhjärtat- ångrar, blir man troligtvis förlåten.

Jag ska försöka skriva ett inlägg om Ramadan och fastan, och syftet med det.. för det finns såklart ett syfte med allting..

Kramar
/Laila


Ser ni förresten hur det bara öser ner?! Helt ofattbart.. det har öst ner i någon timme nu :O

 




Comment this post here:

Name:
Remember me?

E-mail: (won't publish)

URL/Blog:

Comment:

Trackback