» Forever and always; Team Edward!





xx
/LL

» COUNTDOWN; 0! Världspremiär för The Twilight Saga - Eclipse

Vi har väntat och väntat och väntat och väntat och väntat och väntat och, ja ni förstår poängen? I cirka ett år har vi väntat på exakt detta datum; 30 Juni, och nu är vi här!
Äntligen ska vi få se den efterlängtade filmen; Eclipse.. Böckerna älskade vi, men kommer vi att tycka om filmen lika mycket? Vi får vänta och se..

21.15
The Twilight Saga - Eclipse

Jag läste lite i Sydsvenskan och då hade Eclipse fått dålig kritik, Robert Pattinson och Taylor Lautner skrevs det specifikt om och att de inte presterade så bra, att de inte "föll" in i rollerna.. Men de skrev att Kristen Stewart hade gjort ett bra jobb osv. Som sagt; vi får vänta och se ;)

Scenen jag lääängtar efter; När Edward och Jacob är i tältet med Bella och när bråket med de nyfödda vampyrerna inträffar.. (Jag ser såklart fram emot hela filmen och har maaaassvis med scener som jag längtar efter att se, men dessa var de jag kom på alldeles nyss..)



Jag kan fortfarande inte ladda upp ett helt youtube - klipp, så det får bli en länk istället.. Detta är väldigt skön och lugnande musik, bryt inte av den i mitten,  utan fortsätt lyssna på den; It's worth it - for Eclipse.


Yiruma - River Flows In You
http://www.youtube.com/watch?v=rhN7SG-H-3k




» COUNTDOWN; OOOOOOOONE

Ni läste rätt; det är bara EN dag kvar till Eclipse premiären, och som vi längtar.. ;D Men jag hoppas att man slipper höra små flickors skrik och hysteri, det var så himla jobbigt förra året; som de skrek. Okej, EN gång är kaaanske acceptabelt, men inte om och om igen varje gång de ser Rob P eller Taylor L. .. Det funkar ju inte så, de måste fatta att folk är där för att titta på filmen och inte för att lyssna på en  massa skrik och hysteri!




En bild som man bara mååååste älska ;)



» AND THEY WOOOOOOON :D

Han tar sig förbi, passar, tar emot, skjuter och det är MÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL!
Brasilien - Chile
           3 - 0

JA! som vi skrek när Brasilien fick in det första målet, sedan var det hysteri vid det andra och tredje - sen var det bara att skrika på spelarna istället för att glädjas med dem; "Vafaaaaaaaan gör han?" "Kom igen, PASSA!" "Han är KASS".... Hur många gånger har ni inte hört det, eller sagt det själva? Jag skulle gissa på fleeeeeera.. och det roliga är att vi INTE är bättre än spelarna, och att spelet är svårt, men ändå håller vi på sådär.. Stackars spelare haha.

Jag ville bara dela med mig av This Wonderful Moment, och nu ska jag "bums" i säng :) är skiiiiiiittrött.. Passet på gymmet idag var ganska jobbigt men skönt; tog ett vanligt styrketräningspass..
Imorgon blir det nämligen inget gymmande, ska vara med en TÖNTIG vänninna - hoppas hon ser detta (Badminton Suger!) :D

Sov så göööött ;)
xx
/LL







     


Jag har provat dessa två produkterna; men det var bara Clearasil som funkade - inte för att jag har många finnar, utan för rengöring av småsmå.. - en kompis tipsade om Clearasil :)



» COUNTDOWN; 2!

Okej, såhär ligger det till; det är TVÅ plågsamma dagar kvar - där tog jag i lite haha.. Men man måste ha tålamod :D
Har ni förresten märkt att Eclipse posters finns ÖVERALLT; på busshållplatser, gatu - saker osv. Tummen upp för det!

 

 

    


Glöm inte boken ;)




» Förhäxande väder :D

Hajj!
Vilket vackert väder vi har idag :O   WONDERFUL ;D ut i solen med er oc.h med en skål jordgubbar - passa på att få lite färg medans solen lyser ;)
Själv har jag vaknat kl 06.00.. störigt, jobbigt, tråkigt - kalla det vad ni vill för det stämmer :( vid 07.00 tog jag ettan till jobbet - Hyllie Hemmet; ålderdomshem. Jag var framme vid åtta tiden; perfect timing. Gjorde i ordning deras frukost, bakade äppelkaka - skitgod och som jag fick smaka lite haha - och var ute i det underbara vädret; man tar vad man får; vad som helst för liiiiiiiiiiite sol :D Jag fick gå hem tidigare idag; vid 14.10 (slutar 14.30). Nu sitter jag hemma och är hungrig; ska gå och äta snart, titta på förhäxad (älskar den serien, har sett den huuur många gånger som helst, haha) och sedan ska jag dra vidare mot The Gym ;D (Friskis & Svettis) med min lilla bästa vänninna. Vi köpte ett Sommarkort; 15 juni - 15 augusti = fungerar som ett allkort och då passade vi på att prova en del aktiviteter, bland annat Yoga som faktiskt var roligt :) hoppas att det går ett Yoga pass idag..

Ska gå och äta och vila nu; glöm inte solskydd om ni ska ut i solen ;)
xx
/LL

» What a wonderful wooooooooorld ;D

Hallojjj!
Dagen började med att jag väcktes av min "underbara" syster, haha. Jag åt frukost med La Familia och sedan var det att dra vidare mot Burlöv Center med min kära mor och syrran. Vi gick runt i vartenda affär som fanns där - bokstavligt, från början var det tänkt att vi skulle dit på grund av rean, men vi hittade inget snyggt som var på rea; bara något plagg som jag kanske kan visa senare. Jag köpte en söt skjorta/tröja (vad man nu än kan kalla den) från Gina Tricot - rea - , ett bälte från H&M och en söt tunika/skjorta från Only som jag ska ha till någon människas förlovning. Jag är gaaaaaaanska så obsessed with skjortor ;D

Därefter gav vi oss vidare till the cousin's house för lunch - vi var bjudna haha, på GRILL ;) skiiiiiiiitgott. Sedan var det kaffe och fika, jäääääääääävligt goda kakor som jag ska få recept till och lägga ut - nyttiga.
Just det! Vi tittade på matchen också ;O 4-1 till Tyskland. Tummen upp för det ;)

Nu är jag hemma och tittar på VM; Argentina - Mexico 
                                                               2 - 0

OCH det ger jag två tummar upp till :D What a wonderful world, right? Heja Argentina och Messi ;)!
För er som hejar på Argentina; ha en underbar kväll. Och för er som inte hejar på Argentina; må ni icke få en härlig kväll..
Haha, nej jag skojar; ha en härlig fortsatt kväll, gott folk!

xx
/LL





  


Nu blev det 3 - 0 till Argentina :D





» Countdown; 3

Tre dagar kvar till världspremiären för Eclipse; glöm inte att läsa boken innan filmen.. :D

  


xx
/LL

» Right now; in my head

Halloojj :D
Hoppas att ni (ni= läsarna som inte existerar) har haft en bra lördag med en MASSA sööööömn och såklart med vänner och familj OCH VM ;)
Jag har haft en bra dag; tillbringade dagen hos mormor och morfar. Mormor tog ut gammla fotoalbum - från stenålder tiden :P - och vi tittade igenom allihop. Gissa om vi dog av skratt? haha

I alla fall.. syftet med detta inlägg var att skriva om människor; detta är ju trots allt "The truth about life"..
..och jag tror att de flesta av mina icke-existerande-läsare har varit med om att någon bekant, vän eller någon ska tjata om hur tjocka de är och att de måste gå ner i vikt osv, men det roligaste brukar vara att de som säger så - eller de flesta - INTE är tjocka eller överviktiga, utan smala och med "normal" - vad normal än kan vara - kropp..
Det viktigaste är att man trivs med sig själv - vilket jag försöker göra :) - och att man är sund och hälsosam. Du är vad du äter; och det stämmer, tyvärr..


http://www.youtube.com/watch?v=z_aC5xPQ2f4&feature=related

NeYo - Closer



Visste ni att NeYo är med i en film vars namn är Stomp The Yard; vääääldigt sevärd ;)





» ..och detta...

Jag kan tyvärr inte ladda upp videon - än. Får väl lära mig haha ;) men jag bjuder på denna;
http://www.youtube.com/watch?v=ZOHMVZ_8D58
Akon - Sunny day

» Welcome to my sunny daaaayy

Hejsan!
Idag vaknade man upp till ett någorlunda fint väder :) but where is the sun hiding?!?!
Jag och mamma hade bestämt att vi skulle ut och shoppa eller gå runt i stan - vi hade glömt bort att det är en röd dag idag och att ALLA affärer är stängda, alltså ska vi ta det imorgon istället ;)

Nu ska jag iväg till min söta mormor och min lilla morfar :D
Jag önskar er en uuuuuunderbar lördag! xx

/LL







We (L) shopping



» En lyckad match

Såhär ligger det till; jag är inte ett fan av fotboll, och inte ett större fan av VM - trodde jag :O men nu sitter jag som fastklistrad framför tvn när det är match (hinner inte kolla på alla matcher eftersom jag jobbar; sommarjobb - ålderdomshem).
Matchen mellan Spanien och Chile gick bra, båda kom vidare och Spanien vann matchen med 2-1 och det blev man glad över, fast egentligen vill jag att Brasilien eller Argentina ska vinna hela VM.. I alla fall så har det varit en bra midsommar med smörgåstårta, jordgubbstårta (en massa tårtor haha) och självklart massvis med jordgubbar. 

Hoppas ni har haft en bra midsommardag i solen

xx /LL



Bilden är tagen från Google


» Nu kan vi börja med nedräkningen - 5 dagar kvar


Ja, snaaaaaart har The Twilight Saga - Eclipse biopremiär och sjääälvklart ska vi dit - eller? Personligen så älskar jag Stephenie Meyers böcker, de är helt enkelt underbara, men jag är inte lika säker om jag älskar filmerna lika mycket..





The official Eclipse poster

 


» En ny start

Hej!
Jag ska börja med att berätta varför jag har valt att börja blogga och det är så att jag har en passion för att skriva och eftersom det är lov och jag är, tja, ganska "fri", så vill jag prova på detta och se om jag klarar av och om jag står ut med att skriva här varje dag - men vi får se hur det går..

Mitt liv är kanske inte det mest intressanta att läsa om, det finns ju trots allt en massa kända bloggare och såklart väljer ni att läsa deras bloggar, men som sagt; det är värt ett försök :)

hmm.. jag måste nog berätta lite om mig själv MEN, jag tror att jag inte kommer att avslöja för mycket, jag kommer exempelvis inte ladda upp bilder på mig eller folket runt omkring- man vill vara anonym haha. Men jag heter Laila och börjar snart 2:an i gymnasiet, mer om mig får ni reda på senare ;)

Ha en uuuuunderbar midsommar; njut av solen och passa på att få en fantastisk solbränna - sorgligt nog har jag inte blivit solbränd än, medans min syster har..

Aja, ha det så bra! xx
/Liiiilaaaa (som njuter av solen sålänge den varar)