» Remember Me

Lovar ni att minnas mig när jag dör? Det hoppas jag verkligen, efter allt jag har gjort till er, så borde ni väl minnas mig..
Haha! Detta inlägget ska inte handla om hurvida ni ska minnas mig när jag dör, utan Remember Me, är titeln till en film som bland annat Robert Pattinson medverkar i.

Remeber Me är en film som jag verkligen rekommenderar till alla - speciellt om ni tycker om filmer som ex. The Notebook.. 
Den handlar om Tyler (Robert Pattinson) som hamnar i fängelse pga bråk.. Sedan blir han förälskad i en tjej vars namn är Ally (Emilie de Ravin) som är dottern till polisen som låste in honom.. 
Tyler har ett udda förhållandet gentemot hans far, på grund av att hans bror gick bort. Hans förhållande till systern, Caroline, är jättestarkt, men fadern tycks inte- enligt Tyler - älska hans dotter, vilket leder till ett ännu sämre förhållande mellan Tyler och hans pappa..
Ally och hennes pappa blir ovänner, vilket leder till att hon flyttar in till Tyler och hans rumskamrat, Aiden..

Egentligen handlar filmen inte om detta i stora drag, men jag kan inte avslöja något annat så att jag inte avslöjar något.. Därför borde ni se den! ;)



      





Comment this post here:

Name:
Remember me?

E-mail: (won't publish)

URL/Blog:

Comment:

Trackback