» WORLD DISASTERS

Ja, världkasatrofer inträffar, men vad gör vi?! Vi TITTAR PÅ!
Visst, vissa hjälper till så gott de kan, men det räcker inte.. vi är inte tillräckligt många som hjälper till! Öppna era ögon, kära människor och våga hjälpa till!
Hjälp de stackars NIO MILJONERNA som lever ett hemlöst, hungrigt liv i Pakistan.. där de var tvugna att lämna sina gammla liv, med yrken, bostad och familj, men tvingas nu leva utan bostad.. Tänk er heeeela Sveriges befolkning - HEMLÖSA!
Tänk på de stackars föräldrarlösa människorna som miste sina föräldrar och syskon mitt framför ögonen på dem!

Det finns olika sorters hjälp..
Det finns hjälp som kändisarna utnyttjar för att synas i media och för att förbättra deras image.. de skickar kanske några tusen hit och dit, men med vilket syfte?
Sedan finns det en annan sorts hjälp som människor använder för att få bättre samvete.. det finns även vissa som hjälper andra för att de verkligen vill!
Men åt andra sidan så är det media som tar upp och lägger ifrån sig dessa problem.. De valde att göra en stor sak av Haiti, jo visst! De behövde hjälp, de behöver hjälp nu med men det finns folk som har det värre, eller?
Median sa inte ett skit om hur barnen i Irak lever, eller hur förvrängda myndigheter det finns i vissa länder, eller om hur Pakistan verkligen är drabbade! De sket i det.. Varför?
Jo, för att det är lättra för oss att blunda för dessa problemen än att ta itu med dem! Det är enklare för oss att låtsas att världen är perfekt och underbar, medan den i själva verket kanske är en ren plåga för mänskligheten som utnyttjar varandra..

Så snälla ni, öppna era ögon och hjälp till!
Det kanske räcker med att donera 10 kronor medan ni är ute och shoppar från Lindex, eller skicka ett sms till någon organistation som stödjer dessa lännder medan ni smsar era vänner.. eller kanske spara pengar i en liten burk som ni sedan skickar, eller att bli fadder till något stackars föräldrarlöst barn!
Bara ni gör något! Hjälp till och påverka.. för om vi inte försöker göra något nu, när kommer vi?


 
 




Comment this post here:

Name:
Remember me?

E-mail: (won't publish)

URL/Blog:

Comment:

Trackback