» A sad day..

..noooooot!
Haha, Tomaten och resten av deras familj åker på semester imorgon.. och självklart önskar vi dem en underbar resa med sol och värme! Turkiet blir något av de två länder de ska åka till.. Fyfan vad jag älskar Turkiet! Vi var där för två år sen - om jag minns rätt - och det var fantastiskt. God mat, snälla människor, rent land och fina ställen + vackert väder och underbart hav! Vad mer vill man begära? Ta med mig.. i resväskan! haha

Då har jag lagat mat idag! *applåder, applåder*. Det blev tonfiskröra och pastasallad! Riktigt gott ;D
Senare gick jag och min söta lillebror, Adam, till stadsbiblioteket! Han lånade några böcker - ni vet sommarboken, då man läser fem böcker, skriver recension och får en bok! Det ska han göra.. och jag med för den delen! :D det är ju från 7-16 år, tror jag.
Tomaten och hennes syster kom hit, jag lockade deras hår med plattången, haha.. låter sjukt men det funkar! Locktongen användes också men med plattången blir det finare lockar - jag visar en bild på resultatet senare ;)

Det visade sig att T inte hade förberett sig inför resan imorgon, så vi promenerade i det underbara vädret till Jägersro på jakt efter något.. jag provade en massa kläder, men det var bara gummiband, deo och handkräm som köptes.. Handkrämen är underbar! Från H&M, organisk med doften Lavender och Mint! Jag rekommenderar den eftersom jag är fullkomligt kär i den! :D
..Och nu ska Toole komma hit för en liten slumber partayyyy, haha.. blir ingen slumber party med bara tre pers men men! Film blir det kanske..

Aja, ska gå och byta om till något skönt!

xx
/LL


   
Kan man bli så hopplöst kär?
Handkräm; I LOVE YOU!




Comment this post here:

Name:
Remember me?

E-mail: (won't publish)

URL/Blog:

Comment:

Trackback