» Några slappa dagar..

..med mormor och morfar!
Hejsan!
Ni blir bara fler och fler.. tummen upp!
Jag har inte bloggat på några dagar, har spenderat tiden hos mormor och morfar och slappat lite och så..
Det känns tryggt och skönt, rent sagt heeeeelt avslappnande att vara där i deras söta lägenhet.. med alla grejer som har funnits där i evigheter. Tryggt.
Jag kommer ihåg att när jag var liten brukade morfar ta med mig ut på cykeln till små "trädgårdar"..där de odlar olika saker, eller till något annat ställe för att äta glass! Men det var flera år sen, nu cyklar han inte mer och det är bra! Det sista man vill är att han ska ramla av cykeln eller något.. usch!
I alla fall.. morfar satt och läste under den mesta delen av tiden vi var där, då passade jag också på att läsa! :D
Jag läste ut Tempted - P.C Cast and Kristin Cast
Uuuunderbar bok och jag rekommenderar den bokserien starkt! Det vill säga om man gillar vampyrer haha.
Och jag ska berätta hur jag började läsa dem..

Det hela började med Twilight - serierna för lite mer än två år sedan (jag gick i åttan). Då blev jag besatt av vampyrer!
Men det var bara för någon månad sedan som jag började läsa House of Night - böckerna! Det var under hösten, förra året.. Jag var ute med min syster - tror jag - för att shoppa och passade på att titta in i Bokia.. jag ville köpa Sookie Stackhouse - Charlaine Harris böckerna, ni vet, True Blood? Men de fanns inte just då, eller i alla fall inte på engeska.. en kvinna som jobbade där berättade om en ny serie som hon inte hade hunnit läsa än, House of Night och då fick Vampyrens märke och Sveket följa med mig hem!
Först var jag liite tveksam innan jag skulle läsa vampyrens märke, men jag ångrade mig! Och sedan stack jag och köpte Chosen och Untamed, så det är två på svenska och två på engelska, haha. Hunted lånade jag.. och slutligen så läste jag Tempted! Nu väntar jag på den sista, Burned..

En liten recension av böckerna kanske dyker upp senare.. ska hoppa in i duschen nu - fyfaaan vad varmt det är!
Ta hand om er och om era nära!
xx
/LL


   
  
På engelska blir dem myyycket bättre!




Comment this post here:

Name:
Remember me?

E-mail: (won't publish)

URL/Blog:

Comment:

Trackback