» Stereo Love..

..är vår Hurghada låt! Haha..
Visste ni förresten att jag hatade den låten när den först släpptes? Jag bytte alltid radiokanal när den kom på radio.. och jag förstod mig inte på de som lyssnade på den. Men nu älskar jag den! Vilken förändring? haha.. den är helt slapp och lugn, så den är bra när man väl har lyssnat på den!

Anywayzzzzz, haha, så har mina fastrar kommit hit på besök! My little cousin - liten är hon inte, haha - är gravid.. en liten flicka ska det bli! Skitsött! Jag vill köpa henne en massa klänningar, rosetter, halsband! jag älskar halsband ;D haha, jag kommer antagligen skrämma bort folket och bli inspärrad i nåt psykhem ;S
Som sagt så var mina fastrar här.. och vi kommer åka bort med en av dem + några kusiner, alltså hennes barn (detta låter som en stor, fet lycklig arabisk familj! Haha) men vi passade på att titta lite på hotellet, och jag älskar den redan! (fan vad jag ska älska allt helt plötsligt..) 
och gissa vad! Det finns en bar exakt vid poolen, så att barstolarna är i poolen! sjukt haha.. så man kan simma och sedan komma på att man vill ta något att dricka - om man inte dricker upp själva poolvattnet ;S usch!


Ni får en liten bild på stolarna i vattnet! (hoppas att de syns..)


Hoppas att ni haft en bra dag!
xx
/LL




Comment this post here:

Name:
Remember me?

E-mail: (won't publish)

URL/Blog:

Comment:

Trackback