» Uppskattning..

Vilket vackert väder vi har idag! Lagom varmt, och soligt förstås :D
Men en slapp helg blir det haha.. sover sent och vaknar sent och hela dagen flyger förbi, men det är bra; för snart bär det av mot Egypten!
Vi har gäster idag, så det blev städning av hela huset när jag vaknade - skitkul.. och vet ni vad? Jag ska snart ta och rensa hela garderoben! Alltså slänga en massa saker och så.

Det var något jag ville ta upp här; och det är uppskattning och tacksamhet! Jag var nyss och tittade på nyheterna och såg hur folk levde.. i sopor, utan vatten, utan elektricitet.. men ändå så är de glada och tacksamma, för att det finns människor som har det värre.. som inte ens har tak över huvudet, ingen mat att bli mätt på, ja, nästan ingenting! Men ändå sitter VI här och tänker på hur dåligt VI har det för att vi inte hunnit köpa "den där tröjan", eller "den där mobilen", eller vad som helst! VI har tak över huvudet, VI har möjligheten till att skaffa oss en utbildning, VI har vatten, elektricitet, kläder, mat och allt annat, men ändå så är det VI som klagar medans de tiger och är tacksamma!
Uppskatta det ni har innan det tas bort ifrån er, och var tacksamma!

Ha en fortsatt trevlig lördag med uppskattning och tacksamhet!
xx
/LL




 
 
Öppna era ögon och se hur folk lever.. detta är DERAS verklighet, vad är ER?



Comment this post here:

Name:
Remember me?

E-mail: (won't publish)

URL/Blog:

Comment:

Trackback