» Är det lasermannen?

Hejsan!
Det var ett tag sedan jag skrev här, men jag har helt enkelt varit upptagen med skolan och en massa saker de senaste dagarna.. jag ska skärpa mig!
Något som jag verkligen ville skriva om är skottlossningarna som har skett non-stop här i Malmö! Det är hemskt. Jag kan dra hela historien lite kort..
Det finns en människa därute som går runt och skjuter människor med invandrarbakgrund.. Detta har då kopplats med "lasermannen" som dök upp under början av 90-talet (?), men då sköt han endast mörka personer, hemskt, eller hur?! Alltså har han slagit till, igen, och han gömmer sig i buskarna.. "offren" ser inte honom då han skjuter dem bakifrån. Det senaste fallet var igår, då två kvinnor satt i sitt hem på Kroksbäck. "Lasermannen" sköt något skott genom fönstret (!!!!) och kvinnorna skadades.


Hemska saker håller på att inträffa på vår jord. Innan kunde man gå omkring med tanken "Jag är oskyldig, varför skulle någon vilja skada mig?", men nu är den tanken bortskjuten med tanke på att detta kan drabba vem som helst.
Idag höll heeeeeeela skolan på med att låtsas skjuta varandra och "Lasermannen" är det folk går runt och pratar om.. När jag skulle komma hem från bussen var det tre killar i 20-årsåldern som knuffade varandra i buskarna och låtsades att de var "Lasermannen"..  Inte så kul.
Det enda vi kan göra nu är att inte gå omkring på tomma, mörka gator ensamma. Inte gå igenom skogar, stigar och andra folktomma platser samt att se upp och att vara försiktiga.
Var rädda om er! <3
/Laila


Min blogg krånglar sig! (alla stycken går in i varandra..)




Comment this post here:

Name:
Remember me?

E-mail: (won't publish)

URL/Blog:

Comment:

Trackback